Kullanım Hakkı : Zaman/Kullanım Kısıtlamalı (Shareware)
Hacir : 14 gün
Lisan : Ing
İşletim Platformu : Windows 7
Üretici Şirket : Totalidea Software
Lansman: Tweak-7, Microsoft firmasının en yeni işletim Platformu olan Windows 7 için hazırlanmış bir sistem iyileştirme Yazılımıdır. Program Windows 7 işletim sistemindeki bütün performans düşüklüklerini sahip olduğu araçlar ve ayarlamalar ile en iyi seviyeye çıkarmaktadır.
Programın Genel Özellikleri
Windows 7 işletim sisteminde ekranlarda görünmeyen tercihleri görünür hale getirir. Dahili "Kayıt Defteri Temizleyicisi" ve "Kayıt Defteri Birleştiricisi" ile kayıt defterini temizler. Kısıtlanan sistem ve Program özelliklerini etkinleştirir. İstediklerinizi etkinleştirebilir ya da öyle bırakabilirsiniz. Detaylı ve 3 boyutlu sistem bilgilendirmesi. Hızlı erişilebilirlik için 256 Megabayt RAM sürücüsü oluşturma (yalnızca 32-Bit sistemlerde). Windows 7 işletim Platformu için her türlü yapılandırılabilirliği sağlar. Sabit disklerdeki gereksiz yer kaplayan dosyaları temizler. En iyi biçimde bellek yönetimi yaparak bellek kullanımını en etkili hale getirir. Birkaç tıklama ile internet bağlantısını geliştirir. En iyi ayarlarla işlemcinizi en faal biçimde kullanmanızı sağlar. Ağ bağlantılarını en hızlı hale getirir. Sistem güncelleme yöneticisi ile, güncelleme yedeklerini eski sistem yedekleme noktalarını temizler.
Not: Programın deneme Versiyonünü 14 gün boyunca kullanabilirsiniz. Tam Versiyon ücreti 39.99 dolardır.